Υλικά:
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 αβγό
- 1 κουταλάκι ξύδι
- λίγο γάλα
- λίγο λάδι
- δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
- τριμμένη φρυγανιά
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση:
Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την τριμμένη φρυγανιά την οποία θα προσθέσουμε αφού αναμείξουμε όλα τα υλικά για να σκληρύνει η ζύμη μας και να απορροφήσει τα πολλά υγρά. Στη συνέχεια ζυμώνουμε και πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Καλή όρεξη!