Διαγωνισμοί

Το κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη στην οδό Δροσοπούλου 24 στη Λαμία, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε κάτι μοναδικό!!! Σας κάνει δώρο μία υπηρεσία βαφής με την πιο δυνατή βαφή στην αγορά Illumina Color Wella, κι ένα  υπέροχο χτένισμα για την παραμονή πρωτοχρονιάς!

Η αντανάκλαση του φωτός  που χαρίζει η βαφή Illumina Color Wella και το λαμπερό  χτένισμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την υποδοχή της νέας χρονιάς. Απολαύστε τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας κλείνοντας ραντεβού στο τηλέφωνο 2231024402Κλήρωση

Το κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη σας κάνει δώρο μία υπηρεσία βαφής με την πιο δυνατή βαφή στην αγορά Illumina Color Wella, κι ένα υπέροχο χτένισμα για την παραμονή πρωτοχρονιάς! Η νικήτρια μετά από κλήρωση είναι ή Ζoe Gatzanoudi-Drosos

Αναπληρωματικοί νικητές
Lena Thimiopoulou
Βασια Κοκκοτα
leni NtoumaΠάρτε μέρος στον Διαγωνισμό και κερδίστε το πιο λαμπερό δώρο της χρονιάς:

Κάνε like στη σελίδα στο Facebook (αν δεν έχετε ήδη κάνει)" Κομμωτήριο Αγγελική & Μαίρη " πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος.

Like, Share & Win του Διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων ώστε να έχετε το χρόνο να κλείσετε το ραντεβού σας και να διαλέξετε το χρώμα και το χτένισμα που επιθυμείτε! Καλή επιτυχία!

Ο/Η νικητής/τρια  θα απολαύσει το δώρο του στο Κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη
Δροσοπούλου 24 Λαμία 2231 024402

161201 diagonismos aggelik komotirio lamia 1

161201 diagonismos aggelik komotirio lamia 3

161201 diagonismos aggelik komotirio lamia 4

Όροι χρήσης για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό

Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερώνετε άμεσα για το δώρο που κέρδισε  με προσωπικό μήνυμα στο (inbox) του facebook. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους.
    
Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης του δώρου τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 24 Δεκεμβρίου. Θα κληρωθεί ένας νικητής/τρια και 2 επιλαχόντες. Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας με τον νικητή/τρια μέχρι και την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, το δώρο θα μεταφερθεί αυτόματα την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στον επόμενο κληρωθέντα και αν υπάρχει κι εκεί αδυναμία θα πάει στον επόμενο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, η  επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το Κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη δίνει την ευκαιρία στον νικητή/τρια, σε περίπτωση που δεν αποδεχτεί το δώρο να το διαθέσει σε όποιον άλλο θέλει. Το δώρο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο στο κομμωτήριό μας, Δροσοπούλου 24 Λαμία 2231 024402.

Το κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της σελίδας του στο facebook. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

161201 diagonismos aggelik komotirio lamia

Σας ευχαριστούμε, σε περίπτωση κάποιας απορίας σχετικά με τον διαγωνισμό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας Κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη
Δροσοπούλου 24 Λαμία 2231 024402

161201 diagonismos aggelik komotirio lamia 2

161201 diagonismos aggelik komotirio lamia 4

 

επιμέλεια: Αγγελική Νιάφα

Shopping, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Δώρα