Προσφορές / Shopping

VINTAGE σημαίνει <<κρασί εκλεκτής σοδειάς >> και προέρχεται από το λατινικό <<VINIYM DEMERE>>... παραπέμπει σε κάτι παλιό συλλεκτικό και μοναδικό. Στην εποχή μας η μόδα για τα vintage χτενίσματα και όχι μόνο αντιπροσωπεύει όλο και περισσότερο τις γυναίκες που τους αρέσει να έχουν ταυτότητα να ξεχωρίζουν και να είναι απόλυτα chic!!!

Τα vintage χτενίσματα... θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή... για μια ιδιαίτερη στιγμή όπως η βάφτιση, ο αρραβώνας... ακόμη και για  μια καθημερινή στιγμή που θα σημαίνει κάτι  για εσάς θα ήταν μια καλή επιλογή!

Μια γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, να έχει χαρακτήρα ταυτότητα και να εκφράζει ελευθέρα τη σεξουαλικότητα της... εστω και μια φορά θα πρέπει να αφεθεί στα χεριά του κομμωτή της για να τη μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, με τη δημιουργία ενός υπέροχου vintage χτενίσματος…


160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 2

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 3

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 4

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 5

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 6

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 7

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 8

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 9

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 10

160303 vintage xtenismata lamia aggeliki niafa 11

 

Το κομμωτήριο Αγγελική & Μαίρη βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λαμίας, Δροσοπούλου 24. Αυτό και μόνο, κάνει την επίσκεψη απλή υπόθεση, ειδικά όταν μια γυναίκα ξέρει πως παράλληλα με την περιποίηση που θα δεχθεί, θα απολαύσει τον καφέ της, θα διαβάσει όποιο περιοδικό επιθυμεί και θα νιώσει τόσο άνετα, όσο και στο σπίτι της.

aggeliki niafa kommotirio lamiaΗ Αγγελική Νιάφα είναι specialist στο κούρεμα και μπορεί με την πρώτη ματιά να προτείνει το look  που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που έχει μπροστά του.

Στις υπηρεσίες για νύφες περιλαμβάνεται δοκιμαστικό, κατά το οποίο γίνονται αρκετές παραλλαγές χτενισμάτων, ώστε να βρεθεί αυτό που ταιριάζει σε καθεμιά.

Υπηρεσίες:

  • Κούρεμα γυναικείο, ανδρικό, παιδικό
  • Χτένισμα
  • Χτένισμα νυφικό & βραδινό
  • Βαφή
  • Ανταύγειες
  • Εφαρμογή αξεσουάρ μαλλιών


160206 lamia nifiko xtenisma aggeliki niafa7Στο κομμωτήριο χρησιμοποιούνται προϊόντα Wella, τα οποία διατίθενται και προς πώληση.

Ολες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού....

Επιμέλεια: Αγγελική Νιάφα

 

Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Δροσοπούλου 24
Τηλ: 2231024402

Site Facebook: Click Here

 

Shopping, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Δώρα