Υπηρεσίες

kataskeui istoselidon lamia

Η εταιρία Webuse παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, σχεδιασμό λογότυπων, προώθησης ιστοσελίδων σε μηχανές αναζήτησης και social media.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και πολλά έργα ικανοποιημένων πελατών μας στο portfolio, οι προγραμματιστές και οι γραφίστες της εταιρίας είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, για μια αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδας.

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο οφείλει να πληρη όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και web standards για την μέγιστη δυνατή προβολή και την άμεση απόσβεση της επένδυσής σας.

Η κατασκευή ιστοσελίδων και eshop υλοποιείται σε πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα (WordPress & Joomla), εύκολα διαχειρίσιμες και φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιώντας responsive web design για την ιδανική παρουσίαση σε όλους τους τύπους οθονών (υπολογιστές, tablets, κινητά)....

RESPONSIVE WEBSITE

Το Responsive Web Design είναι η νέα τάση στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η χρησιμότητά του είναι ότι εμφανίζει στον επισκέπτη την ιδανική προβολή ανάλογα με την συσκευή με την οποία πραγματοποιείται η περιήγηση.

Έτσι κάποιος που χρησιμοποιεί το κινητό του “βλέπει” την mobile έκδοση η οποία δεν αποκρύπτει στοιχεία, έχει πιο ευδιάκριτο μενού κατηγοριών και είναι προσαρμοσμένη ώστε να είναι διακριτά τα στοιχεία που θέλουμε να προβάλλουμε σε μια μικρή οθόνη.

kataskeui ehop lamia webuse istoselides

Στην Ελλάδα, η χρήση του internet καθημερινά αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα σε επίπεδο πενταετίας (2010-2015), καταγράφει άνοδο 83,7% των χρηστών που κάνουν τις αγορές τους από το internet.

Σήμερα λοιπόν, οι επιχειρηματίες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να πάρουν θέση στην online αγορά.

Μην ξεχνάμε εξάλλου, πως ένα eshop:

  • Είναι μια επιχείρηση ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα!
  • Είναι ο μοχλός ώστε η επιχείρηση να ξεφύγει από τα όρια της τοπικής αγοράς.
  • Προβάλλει τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της επιχείρησης

    Η WebUse αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και υποστήριξη του eshop σας, βασιζόμενη σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

    Καλέστε τώρα στο 6938321986και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος διαδικτύου θα είναι κοντά σας.

    Δείτε το Portofolio - Δουλειές μας εδώ:

webuse kataskeui istoselidon lamia 706

 

Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Σπ.Ματσούκα
Τηλ: 6938321986

Site: www.webuse.grFacebook

 

 

 

GoLamia Directory

politistika events go lamia
advertise