Γονείς

Το καλοκαίρι αρκετοί γονείς προκειμένου να προφυλάξουν το μωρό τους από τις ακτίνες του ήλιου, τοποθετούν στο καρότσι κουβερτούλες ή πανάκια, που χρησιμοποιούν σαν κάλυμμα. Ένα ζευγάρι vloggers, προσπαθεί να διαδώσει το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο μέσο προφύλαξης είναι επικίνδυνο για την υγεία ενός μωρού, καθώς είναι το ίδιο επίφοβο με το να αφήνει κανείς ένα μωρό στο αμάξι με κλειστά παράθυρα.

Το λάθος που κάνουν οι γονείς το καλοκαίρι και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών!

Το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα πείραμα, χρησιμοποιώντας μια κούκλα-μωρό, για να δείξουν στον κόσμο τι συμβαίνει όταν αφήνεις ένα μωρό στο καρότσι καλυμμένο με κάποιο ύφασμα, μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.

Μια μέρα που είχε 30 βαθμούς Κελσίου, έβγαλαν στον ήλιο, δύο καρότσια που είχαν κούκλες-μωρά και τοποθέτησαν στο καθένα ένα θερμόμετρο. Στη συνέχεια, κάλυψαν το ένα καρότσι με κουβέρτα.

Μέσα σε διάστημα 7 λεπτών, στο καρότσι με το κάλυμμα, η θερμοκρασία ανέβηκε στους 35 βαθμούς Κελσίου. «Αν αφήναμε να συνεχιστεί για 10-15 λεπτά ακόμα, ένας θεός ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.» σημειώνει η μητέρα στο βίντεο, συνεχίζοντας: «Νομίζω ότι πραγματικά δείχνει τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να καλύπτουμε το καρότσι με καλύμματα!»
Πηγή: Mama365

Οικογένεια, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Οικογένεια