Μόδα & Ομορφιά


Η  καταστροφή της τρίχας είναι αναπόφευκτη  οφείλεται στις χημικές τεχνικές ή τα εργαλεία θερμότητας ακόμη και την ηλικία της τρίχας... Μια μόνο εφαρμογή με το omnιplex  και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, τα οφέλη ακόμη περισσότερα! Μέγιστη προστασία στο τριχωτό της κεφαλής.

Μοναδικό σύστημα καινοτομίας omniplex για την αναδόμηση της φυσικής δομής της τρίχας. Σε όλες τις τεχνικές χρώματος δημιουργείς το χρώμα των ονείρων σου χωρίς κίνδυνο ξεπερνώντας κάθε όριο!
Χάρη στο σύστημα μοριακής τεχνολογίας omniplex απελευθερώνεις κάθε φόβο σου!

Δοκίμασε το στο κομμωτήριο μας, και το αποτέλεσμα της εφαρμογής με τεχνική εργασία ή χωρίς, θα σε κάνουν να αισθανθείς τη ποιότητα της τρίχας φυσική και απόλυτα υγιείς! Στο κομμωτήριο μας, σεβόμαστε την ποιότητα της τρίχας και προστατεύουμε την επιδερμίδα του κεφαλιού με την εφαρμογή omniplex χαρίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια στην  απόχρωση!

niafa aggela kommotirio lamiaΣας προσφέρουμε επαγγελματική λύση για τα ταλαιπωρημένα  μαλλιά!

Επιμέλεια άρθρου Αγγελική Νιάφα

170504 aggeliki niafa kommotirio lamia

Ολες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού...

Το κομμωτήριο Αγγελική & Μαίρη βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λαμίας, Δροσοπούλου 24. Αυτό και μόνο, κάνει την επίσκεψη απλή υπόθεση, ειδικά όταν μια γυναίκα ξέρει πως παράλληλα με την περιποίηση που θα δεχθεί, θα απολαύσει τον καφέ της, θα διαβάσει όποιο περιοδικό επιθυμεί και θα νιώσει τόσο άνετα, όσο και στο σπίτι της.

Info
Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Δροσοπούλου 24
Τηλ: 2231024402
Site Facebook: Click Here

 

Οικογένεια, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Οικογένεια