Μόδα & Ομορφιά

Καλοκαιρινή διάθεση για παιχνίδι στα μαλλιά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από μια δροσερή και παιχνιδιάρικη αλογοουρά στα μαλλιά! Η θερμοκρασία ανεβαίνει μαζί με τη διάθεση χάρη στο πιο δροσερό χτένισμα του καλοκαιριού. Από το πρωί ως το βράδυ ακόμη και για την πιο επίσημη βραδινή σου έξοδο η πιο ιδανική λύση είναι μια αλογοουρά!

Το μάκρος και ο όγκος, παραμένει κρατώντας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας τη ζέστη... έχοντας την αίσθηση χαλαρότητας και δροσιάς.

niafa aggela kommotirio lamiaΑγαπημένες αλογοουρές και ιδέες από το κομμωτήριο Αγγελική και Μαίρη. Παίξε με τα μαλλιά σου και ξεχώρισε! Γίνε και εσύ το pony tail του καλοκαιριού!

Επιμέλεια άρθρου Αγγελική Νιάφα

ponytails lamia look komotirio 2

ponytails lamia look komotirio 3

ponytails lamia look komotirio 4

Ολες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού...

Το κομμωτήριο Αγγελική & Μαίρη βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λαμίας, Δροσοπούλου 24. Αυτό και μόνο, κάνει την επίσκεψη απλή υπόθεση, ειδικά όταν μια γυναίκα ξέρει πως παράλληλα με την περιποίηση που θα δεχθεί, θα απολαύσει τον καφέ της, θα διαβάσει όποιο περιοδικό επιθυμεί και θα νιώσει τόσο άνετα, όσο και στο σπίτι της.

Info
Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Δροσοπούλου 24
Τηλ: 2231024402
Site Facebook: Click Here

Οικογένεια, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Οικογένεια