Μόδα & Ομορφιά

150725 kalokairina xtenismata

Το ερώτημα «Πώς να "κάνω" τα μαλλιά μου;» βασανίζει τις απανταχού γυναίκες όλες τις εποχές του χρόνου. Εμείς, αποπειραθήκαμε να δώσουμε στο ερώτημα απαντήσεις καλοκαιρινές και δροσερές. Δείτε μερικές ιδέες για χτενίσματα που ταιριάζουν στους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά (κότσοι, αλογοουρές και λοιπά χτενίσματα που λύνουν το πρόβλημα της ζέστης).

Διπλή πλεξούδα στη βάση του κεφαλιού

Πρόκειται για χτένισμα που ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Το αποτέλεσμα είναι γλυκό, κομψό και... πολύ δροσερό. Φτιάξτε δύο μεγάλες πλεξούδες ξεκινώντας να τις πλέκετε από τους κροτάφους και σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια την κάθε μία στην αντίθετη πλευρά από αυτή που ξεκινήσατε να την πλέκετε, όπως στη φωτογραφία.

150725 kalokairina xtenismata 2

Πολύχρωμο μαντήλι τύπου τυρμπάν

Κάντε το λουκ σας χαρούμενο και καλοκαιρινό πιάνοντας τα μαλλιά σας σε έναν χαλαρό κότσο και σταθεροποιώντας τον με ένα μαντήλι σε έντονα χρώματα δεμένο στην κορυφή του κεφαλιού σας.

150725 kalokairina xtenismata 3

Χρησιμοποιήστε το μαντήλι διακοσμητικά

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας πολύχρωμο μαντήλι σαν στέκα ή πλέξτε το μέσα σε μια πλαϊνή πλεξούδα, για να δώσετε στο στυλ σας μια έντονα καλοκαιρινή πινελιά.

150725 kalokairina xtenismata 4

Τριπλή πλεξούδα

Φτιάξτε τρεις πλεξούδες σε ίσες αποστάσεις, σε κάθε πλευρά του κεφαλιού (του δικού σας ή της κόρης σας) και ενώστε τις τούφες που «περισσεύουν» σε μία.

150725 kalokairina xtenismata 5

Χρησιμοποιήστε παλιά καλοκαιρινά κοσμήματα σαν αξεσουάρ μαλλιών

Σίγουρα έχετε ένα κολιέ που έχετε χρόνια να βάλετε. Ίσως έφτασε η ώρα να μεταποιηθεί και να αξιοποιηθεί. Ανοίξτε με μια πένσα τον κρίκο του κουμπώματος και περάστε μέσα του ένα λαστιχάκι, για να αυξήσετε το μήκος του κολιέ, ούτως ώστε να χωράει στο κεφάλι σας σαν κορδέλα.

150725 kalokairina xtenismata 6

Ο πιο καλοκαιρινός κότσος

Φορέστε ένα στεφάνι μαλλιών σε καλοκαιρινές αποχρώσεις και στερεώστε τις άκρες των μαλλιών σας στο κάτω μέρος του διπλώνοντάς τα, όπως στη φωτογραφία.

150725 kalokairina xtenismata 7

Χαλαρός κότσος με πλεξούδα στο πλάι

Πιάστε τα μαλλιά σας σε έναν ατημέλητο, ψηλό κότσο. Για έξτρα... διακόσμηση, φτιάξτε δύο πλεξούδες και σταθεροποιήστε τις με τσιμπηδάκια.

150725 kalokairina xtenismata 8

Παιχνιδιάρικη αλογοουρά

Δώστε όγκο και παιχνιδιάρικη διάθεση στην αλογοουρά σας ή την αλογοουρά της κόρης σας μ' αυτόν τον πολύ απλό τρόπο: πιάστε τα μαλλιά σας με μια ψηλή κοτσίδα και «ξάστε» τα με μία βούρτσα, ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω. Δέστε λαστιχάκια κατά μήκος της κοτσίδας σας σε ίση απόσταση μεταξύ τους. Για ακόμη περισσότερο όγκο, τραβήξτε κάθε τμήμα της αλογοουράς για να «φουσκώσει».

 

150725 kalokairina xtenismata 9

Πηγή: Mama365

Οικογένεια, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Οικογένεια