Τεχνολογία

Αφού δοκιμάστηκε για αρκετούς μήνες από περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις, έφτασε η ώρα για το επίσημο λανσάρισμα του Workplace by Facebook (ήταν γνωστό ως Facebook at Work μέχρι πρότινος), την έκδοση του κοινωνικού δικτύου που έρχεται να ενισχύσει την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων βοηθώντας τους υπαλλήλους να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας τα γνώριμα εργαλεία του Facebook.

Το Workplace δημιουργήθηκε αρχικά για εσωτερική χρήση στην εταιρεία (Facebook), αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να απευθυνθούν και σε άλλες εταιρείες, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν την λειτουργικότητα της πλατφόρμας με κάποια μηνιαία συνδρομή για κάθε χρήστη (βλ. παρακάτω).Πολλές από τις λειτουργίες του Workplace by Facebook προέρχονται απευθείας από το Facebook, όπως είναι το News Feed, τα Groups, το Chat και τα Events.

Είναι εφικτή η πραγματοποίηση φωνητικής ή video κλήσης, η αποθήκευση και ανταλλαγή αρχείων και σύντομα θα προστεθεί υποστήριξη για επίσης γνώριμες υπηρεσίες, όπως G Suite (Google Docs/Sheets/Slides), αλλά και dashboard με αναλυτικά στατιστικά.Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη δυνατότητα συνεργασίας επάνω σε συγκεκριμένο project από χρήστες διαφορετικών εταιρειών, με απεριόριστο χώρο για την αποθήκευση αρχείων και videos, εργαλεία ελέγχου και υποστήριξη one-to-one από τους διαχειριστές των τμημάτων IT.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι λογαριασμοί που δημιουργούνται στο Workplace by Facebook είναι εντελώς ανεξάρτητοι από τους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν οι χρήστες στο Facebook, έτσι ώστε να μην μπλέκονται οι προσωπικές στιγμές τους στο επαγγελματικό τοπίο. Ακόμη, μέσα στο Workplace by Facebook δεν θα δείτε διαφημίσεις (θα δούμε μέχρι πότε θα διατηρηθεί αυτό…).

Η πρόσβαση στο Workplace by Facebook μπορεί να γίνει από τη διεύθυνση workplace.fb.com ή μέσω των εφαρμογών για συσκευές Android (Google Play Link) και iOS (App Store Link). Μπορείτε να δείτε τις τιμές των συνδρομών εδώ, αλλά οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να το χρησιμοποιούν δωρεάν.

Πηγή: TechGear

Οικογένεια, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Οικογένεια