Πολιτιστικά & Events


Ο Δήμος Λαμιέων, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και η Δομή Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ.), σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση με επίκεντρο την Αναπηρία και τον Εθελοντισμό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος).
      
Η εκδήλωση, που έχει ως κεντρικό μήνυμα «Από το Εγώ στο Εμείς. Φιλία -Προσφορά - Ελπίδα για μια Κοινωνία χωρίς Διακρίσεις», διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει  ομιλίες, βιωματικές διεργασίες και χορευτικά δρώμενα που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες.
     
Συμμετέχουν o Παγκόσμιος Οργανισμός Εθελοντισμού Best Buddies Greece και η τοπική ομάδα Best Buddies Λαμίας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας με τους εθελοντές της, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Τμήμα Ελέγχου, Ποιότητας, Έρευνας και Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Καλλίχορος».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22310  66377 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (link sends e-mail).

171201 ekdilosi anapiria lamia

Ψυχαγωγία, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Ψυχαγωγία