Πολιτιστικά & Events

Ο 2ος αγώνας Δρόμου SantaRunkids με το όνομα «Λατρεύω Λαμία Λ2» έφτασε και πάλι στην πόλη μας και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00. Στο τέλος της διαδρομής, στο περίπτερο του Ορφανοτροφείου Θηλέων, θα υπάρχουν κουμπαράδες για να βοηθήσουμε το Ορφανοτροφείο που το έχει ανάγκη. Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε το δρόμο της προσφοράς. Τρέχουμε, μικροί και μεγάλοι, για να στηρίξουμε το Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Η διαδρομή του 2ου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας, περνάει από τη Ρήγα Φεραίου και τη Βύρωνος και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχετε στολή Αϊ Βασίλη δεν πειράζει. Ένα κόκκινο σκουφάκι είναι αρκετό για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης.

Τι σημαίνει όμως «Λατρεύω Λαμία Λ2»;

«Λατρεύω Λαμία Λ2»σημαίνει αγαπώ τη Λαμία, προσφέρω στη Λαμία, φροντίζω τη Λαμία. Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί, ένα θετικό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας!

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6932 449808 και 22310 20767 (απογευματινές ώρες).

171221 santa run lamia

Ψυχαγωγία, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Ψυχαγωγία