Πολιτιστικά & Events

Μεγάλη αναμένεται να είναι και φέτος η προσέλευση των αθλητών, συνοδών και των ομάδων υποστήριξης. Όπως κάθε χρόνο, οι αγωνιζόμενοι θα διασχίσουν τοπία μοναδικής ομορφιάς και διαδρομές κορυφαίας σχεδίασης που φτάνουν σε σημεία του βουνού τα οποία είναι πραγματικά ανέγγιχτα από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί σε τρεις διαδρομές: η μεγάλη έχει μήκος 57 χιλιόμετρα, η μεσαία 35 και η μικρή 20 χιλιόμετρα. Οι εκκινήσεις των αθλητών θα δοθούν στην πλατεία της Παύλιανης σταδιακά από τις 10:30 π.μ μέχρι τις 11:00 π.μ ενώ οι απονομές όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν στις 4.00 μ.μ.

Παράλληλα, το Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης για την Οίτη, που βρίσκεται απέναντι από τη γραμματεία του αγώνα, θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σάββατου και της Κυριακής για τους αθλητές και επισκέπτες του ITI EPIC, με ελεύθερη είσοδο.

Όσοι αγωνιζόμενοι του ITI EPIC προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην Παύλιανη το Σάββατο 12 Μαΐου από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ. ο δρόμος από το χωριό Μπράλος μέχρι την Παύλιανη θα είναι κλειστός και προτείνεται η εναλλακτική διαδρομή Καστέλλια - Οινοχώρι - Καλοσκοπή - Παύλιανη.

Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα, μπορείτε να βρείτε στο www.mtb.itiepic.gr.

Ψυχαγωγία, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Ψυχαγωγία