Πολιτιστικά & Events

150729 volei ethini ellados lamias

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά μαζί ανεβαίνει και το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ για τις εθνικές ομάδες με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Λαμία.

Η πόλη της Λαμίας το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Λευκορωσία (20:30 η ώρα έναρξης και των δύο αναμετρήσεων) για την 4η αγωνιστική του European League, αλλά και τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών με την Τουρκία (18:00 και οι δυο αγώνες) για την 1η αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης.

Η Εθνική Ανδρών θέλει κόντρα στους Λευκορώσους να σφραγίσει το εισιτήριο για την συμμετοχής στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην πόλη Βάλτζμπριχ της Πολωνίας, ενώ η αντίστοιχη των Γυναικών να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις σε μια χρονιά όπου υπάρχουν αρκετά υψηλές προσδοκίες.

Ήδη η αποστολή της Εθνικής Γυναικών έχει φτάσει από νωρίς το μεσημέρι στην πόλη της Λαμίας και το απόγευμα (18:30) θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο Χαλκιοπούλειο.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, απ’ όπου θα αναχωρήσει οδικώς το απόγευμα για την Λαμία, ενώ ο Σωτήρης Δρίκος μπορεί να υπολογίζει και στους Αρμενάκη, Φράγκο, Γκαρά που απουσίαζαν από τους αγώνες με την Κροατία.

150729 volei ethini ellados lamia

150729 volei ethini ellados lamias gynaikon

Ψυχαγωγία, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Ψυχαγωγία