Local News - Τοπικά

Όλα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Δυτική Φθιώτιδα με πρωταγωνιστές...

αλλοδαπούς, Αλβανικής, Ρουμανικής και Βουλγαρικής καταγωγής, ενώ ένας Έλληνας, που δεν είχε σχέση με την υπόθεση, τραυματίστηκε μετά από τροχαίο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ρουμάνος που ζει στην Γραμμένη έκλεψε μία νεαρή Αλβανίδα που διαμένει στο Καστρί.Η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, ωστόσο η αντίδραση του Ρουμάνου φίλου της, όταν διαπίστωσε πως την έχασε ήταν έντονη.

Μαζί με 2 Βούλγαρους φίλους του και έναν ακόμη άνδρα τα στοιχεία του οποίου δεν έιναι γνωστά, πήγαν στο Καστρί, μπήκαν στο σπίτι της κοπέλας σπάζοντας την πόρτα και το έκαναν γυαλιά καρφιά.

Ο πατέρας τους κυνήγησε με το αυτοκινητό του και και οι τρεις δράστες, πήγαν στη Γραμμένη πήραν ένα χατζάρι και θέλησαν να επιστρέψουν στη Γραμμένη για να βρουν τον πατέρα της 18χρονης.

Στο δρόμο όμως το μηχανάκι των Βούλγαρων συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ένας Έλληνας και ο οποίος πέφτοντας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ευτυχώς φορούσε κράνος και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Η υπόθεση όμως έχει και συνέχεια. Ο Ρουμάνος, βλέποντας την εξέλιξη εγκατέλειψε το μηχανάκι και εξαφανίστηκε πριν φτάσει στο σημείο περιπολικό.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα το μηχανάκι ήταν κλεμμένο από τη Λαμία. Οι δύο Βούλγαροι έχουν συλληφθεί ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον Ρουμάνο και τον τέταρτο δράστη, η ταυτότητα του οποίου όμως δεν είναι γνωστή.Την προανάκριση για το περιστατικό έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης.
Πηγή: LamiaStar


 

161025 mega blocks diaskedasi ekdilosi paixnidi paidiki xara lamia

Ατελείωτο παιχνίδι στην Παιδική Χαρά με τα Super τουβλάκια Mega Bloks και 3 μεγάλα δώρα έκπληξη, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου (Δείτε περισσότερα...)

Hot, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Δημοφιλή Hot Post