Προσφορές / Shopping

panos soufleros sompa tzakia lamia

Ο Καθαρισμός Καμινάδας τζακιού είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την καλή λειτουργία του. Ο καθαρισμός καμινάδας, όχι μόνο μας προφυλάσσει από τη δυσάρεστη ανάφλεξη των υπολειμμάτων της καύσης στο εσωτερικό της καμινάδας του τζακιού, αλλά είναι απαραίτητος για την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος της Καμινάδας Τζακιού.

151007 katharismos kaminada lamiaΠότε πρέπει να γίνεται ο Καθαρισμός Καμινάδας;

Ο σωστός χρόνος καθαρισμού καμινάδας του τζακιού σας είναι στην αρχή της χειμερινής περιόδου. Είναι καλό πριν ανάψετε το τζάκι σας, να έχετε καθαρίσει το τζάκι - καμινάδα Ο καθαρισμός καμινάδας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μας απαλλάσσει από τα υπολείμματα της καύσης, τη μυρωδιά στις υγρές ημέρες της Άνοιξης και τα αιωρούμενα σωματίδια που πέφτουν και λερώνουν το σαλόνι μας από την καμινάδα του τζακιού.Για τον καθαρισμό της καμινάδας σας, χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα που απαλλάσσουν το εσωτερικό της καμινάδας από την «καπνιά» που χτίζεται στα τοιχώματα της καμινάδας, κατά την περίοδο καύσης.

151007 katharismos kaminada lamia sompesΜε δικό μας συνεργείο καθαρισμού καμινάδων, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό της καμινάδας και του τζακιού σας, χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία του τζακιού σας.

Τι πρέπει να προσέχουμε :

- Χρησιμοποιείτε ξερά ξύλα.
- Χαρείτε το τζάκι σας με σύνεση, μην το γεμίζετε με ξύλα εάν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Διάρκεια Καθαρισμού Καμινάδας: περίπου 1 ώρες

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ, Τηλέφωνο: 2231035184


Η επιχείρηση "Τζάκια Σουφλερός " δραστηροποείται στην ελληνική αγορά από το 1980.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας, προσφέρει λύσεις θέρμανσης με εξειδίκευση τα ενεργειακά τζάκια και τις σόμπες ξύλου. Η έδρα των εγκαταστάσεων μας βρίσκεται στην πόλη της Λαμίας.

Η επιχείρηση "Τζάκια Σουφλερός " αναλαμβάνει να προσφέρει σε εσάς την πιο επαγγελματική, ποιοτική και με προσωπική εγγύηση, για απόλυτη ασφάλεια, διαδικασία καθαρισμού και συντήρησης τζακιών, καμινάδων και εστιών. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα, τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό καθώς και την πολύτιμη τεχνογνωσία που απαιτεί οι σωστοί και επαγγελματικοί καθαρισμοί τζακιών και καμινάδων.

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στο να δίνουμε σε εσάς το απόλυτο συναίσθημα της σιγουριάς, ότι μπορείτε να απολαμβάνετε το τζάκι του σπιτιού σας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή κινδύνους, με εμπιστοσύνη κι αποτελεσματικότητα. Αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε πρόβλημα που μπορεί να σχετίζεται με τη λειτουργία του τζακιού σας και σας δίνουμε τις απαραίτητες λύσεις στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Στόχος μας είναι μετά από κάθε μας επίσκεψη να νιώθετε ασφαλείς και ικανοποιημένοι.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Έλεγχο του τζακιού σας.
  • Καθαρισμοί τζακιών
  • Καθαρισμοί Καμινάδων
  • Συντηρήσεις τζακιών, καμινάδων και εστιών
  • Βελτίωση της λειτουργίας του τζακιού με τοποθέτηση καπέλων καμινάδας
  • Καθαρισμός σόμπας
  • Καθαρισμός καμινάδας του λέβητα ξύλου.

 

Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Κύπρου & Άσωπου 17
Τηλ: 2231035184

Site: www.sompa.gr Facebook: Click here

 

Κορυφαίες ενεργειακές εστίες της Γαλλικής εταιρείας Fondis καθώς και το διεθνώς αναγνωρισμένο μονωτικό υλικό για τζάκια της εταιρείας Skamol Δανίας. Νέα σειρά προϊόντων Lotus Beto, Mira 7 και το επιβλητικό συρόμενο τζάκι Lotus H 586!

Σας περιμένουμε όλους

Επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες μας:

www.sompa.gr
www.tzakiasoufleros.gr


Προϊόντα:
Ενεργειακές εστίες
Σόμπες αερόθερμες
Σόμπες μάζας
Πλάκες, Μόνωση Πυριτικού Ασβεστίου

160608 tzakia soufleros ekthesi 1

160608 tzakia soufleros ekthesi 2

160608 tzakia soufleros ekthesi 3

energeiakes esties lotus

esties beto lotus

sompes aerothermes lotus

sompes mazas

monotiki plaka piritikou asvestiou

Shopping, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Δώρα