Υπηρεσίες

ballad center gymnastiria lamia

Είστε στον χώρο όλων όσων ασχολούνται με την Σύγχρονη και Ασφαλή Άσκηση και θέλουν να ενημερώνονται άμεσα, για το τι είναι καλύτερο να δίνουν στο σώμα και γενικότερα στην υγεία τους.

ballad center gymnastiria lamiasΜε νέες μεθόδους και τεχνικές θα γνωρίσετε έναν άλλο κόσμο στον τομέα της εξελιγμένης Άθλησης. Οι γνώσεις και οι αλλαγές που θα επωφεληθείτε θα σας προχωρήσουνε σε πολλά επίπεδα βελτίωσης έστω κι αν είστε προχωρημένος ασκησιολογικά ή ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Το γυμναστήριο έχει πολύ εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της πόλης, διαθέτει άνετο πάρκινγκ και προσφέρει vaso-pourivouστον κάθε αθλούμενο οποιαδήποτε ευκολία προκειμένου να έχει μια ασφαλή και αποδοτική εκγύμναση.
 
Το ballad center δημιουργήθηκε από την Βάσω Πουρίδου Master Trainer (Επικεφαλής των προγραμμάτων και διαχείρισης αθλουμένων) και τον Αντώνη Σάμιο (Manager – Επικεφαλής διαφημιστικής προώθησης και λειτουργίας). Και οι δύο τους χαρακτήρες με ανήσυχο πνεύμα και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την τάση τους στην προσφορά, την ανακάλυψη και την δημιουργία.
 
Ο Στόχος του ballad είναι να επαναφέρει τον σημερινό άνθρωπο σε μια θέση Αξιοσύνης, Δύναμης και δημιουργικής παρουσίας, μια θέση δηλαδή που χάθηκε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Σε όλα τα προγράμματα που εφαρμόζονται (Ομαδικά ή Ατομικά) χρησιμοποιούνται τα πιο ασφαλή όργανα άσκησης με τρόπο τέτοιο που επιτυγχάνεται το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Η Ασφάλεια είναι πρωταρχικός κανόνας σε όλα τα επίπεδα ασκήσεων και σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα των γυμναστών, καθιστούν τα προγράμματα αποδοτικότερα και φυσικά απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.samios2
 
Στο ballad πέραν των καθημερινών ασκησιολογικών αντικειμένων που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του, παρέχεται και η δυνατότητα ψυχολογικής τόνωσης που χρειάζεται ο μοντέρνος άνθρωπος μέσω του RECONSTRUCTION RS, μια μέθοδο που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η Βάσω Πουρίδου αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας της στον χώρο της άσκησης μα και της πολύπλευρης έρευνας της για την πνευματική διαχείριση ενός ατόμου στην ιεράρχηση των αναγκών του πάντα μέσα από το πρίσμα ενός υγιούς σώματος.
 
Τα ξεκάθαρα βήματα που ακολουθεί το ballad center από το ξεκίνημά του έως και σήμερα το καθιστούν δικαίως στην Elite του τομέα της άσκησης.
Από τον γραπτό λόγο έως την πράξη εφαρμόζονται ανελλιπώς 3 κανόνες που εξασφαλίσανε και διατηρούν την ανοδική του πορεία μα και την εξέλιξη των μελών του.
 
Ασφάλεια
Καθοδήγηση
Επίβλεψη
 
 
Σε όλη τη ζωή σου!
Μόνο Γέλα και κινήσου!...

 

Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Κων. Καραμανλή
Τηλ: 22310 47840

Site: www.balladcenter.com

 

 

 

GoLamia Directory

politistika events go lamia
advertise