Όροι Χρήσης

Γίνε και εσύ μέλος του GoLamia.gr

your reportKαλώς ήρθατε στη δική σας σελίδα, η οποία θα διαμορφώνεται από τις δικές σας αναζητήσεις και τα δικά σας ρεπορτάζ με όμορφες και ενδιαφέρουσες εικόνες, απόψεις και γνώμες. Μοιραστείτε μαζί μας τον κόσμο σας και τις εμπειρίες σας με τα άρθρα που μπορείτε να δημοσιεύετε εσείς οι ίδιοι καθημερινά. Δήλωσε συμμετοχή


 

dilosi simmetoxis

about-golamia

Το GoLamia.gr είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς (portal) της Λαμίας (Ν.Φθιώτιδας) όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν διάφορες πληροφορίες για την πόλη μας, τις επιχειρήσεις, τις εκδηλώσεις, πληροφορίες αγγελιών, ανταλλαγών και προσφορών. Σημείωση ότι η υπηρεσία ανάρτηση αγγελιών είναι μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει το GoLamia.gr

Στόχος

Στόχος του GoLamia.gr είναι να ενημερώσει και να παρέχει στον επισκέπτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την πόλη της Λαμίας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη

Social Media:
Facebook: 9000 Followers
Twitter: 1400 Followers
Instragram: 400 Followers

 

Στατιστικά Επισκεψιμότητας Google Analytics:
Περίοδος Δεκέμβριος & Ιανουάριος 2019 (15/12/18-15/01/19)

 

Με πάνω απο 30000 επισκέπτες το μήνα (πάνω από 41340 μοναδικούς επισκέπτες/περίοδο)...
...σύνολο για την περίοδο από 15 Δεκεμβρίου 2018 έως 15 Ιανουαρίου 2019: 106,161 επισκέπτες.

 

Πίνακας, Google Analytics

170120 google analytics lamia 633

 

Προώθηση – Προβολή της επιχείρησης σας στο GoLamia.gr

 

go lamia diafimisi provoli epixeiriseis katastimata

Κλείστε τώρα ένα διαφημιστικό πακέτο για την επιχείρησή σας  και εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές μας.

Καλέστε μας τώρα στο 6938321986 (από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα) και ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα πακέτα προσφοράς.

Κάνετε την έξυπνη κίνηση και κλείστε τώρα το δικό σας διαφημιστικό πακέτο στην πιο συμφέρουσα τιμή!

Info:
Phone: 6938321986
e-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας (Πατήστε εδώ)

 

Δείτε παρακάτω τις θέσεις των Banners

 

go lamia diafimisi provoli epixeiriseis katastimata banners

1) Προοίμιο

Η εταιρία www.WEBUSE.gr , που δημιούργησε και διαχειρίζεται τον δικτυακό τόπο golamia.gr  & προσφέρει τις υπηρεσίες και το περιεχόμενό του στους επισκέπτες-χρήστες μόνο για προσωπική χρήση, υπό τους ακόλουθους όρους και διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής τους οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς άλλη προειδοποίηση ή ανακοίνωση σε άλλο σημείο, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία του. Ο επισκέπτης – χρήστης του golamia.gr καλείται να τους διαβάσει και να προχωρήσει στην επίσκεψη και χρήση σελίδων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Kάθε τροποποίηση των όρων χρήσης θα γίνεται εγγράφως και θα ενσωματώνεται στο παρόν κείμενο προκειμένου να ισχύει . Οι χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν τις ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας τεκμαίρεται ότι έχουν αποδεχθεί και τις τροποποιήσεις.

2) Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Κατατεθειμένα Εμπορικά Σήματα

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων) , το σύνολο του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, σχέδια, εικόνες κλπ), των υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του golamia.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού (νόμος ν. 2121/1993 "περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων" κλπ. ) και Ευρωπαϊκού Δικαίου, καθώς και των Διεθνών Συνθηκών. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται αυστηρά για προσωπική χρήση και απαγορεύεται η χρήση, η επαναδημοσίευση, η διανομή, η μετάδοση, η αντιγραφή, η πώληση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, με οποιοδήποτε τρόπο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια της WEBUSE.GR .  Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου, τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό υπολογιστή, για προσωπική και μόνο χρήση και με απαραίτητη την αναφορά της προέλευσής του από το golamia.gr χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τo www.golamia.gr καθώς και το WEBUSE.GR,  απαγορεύεται η χρήση τους με οποιονδήποτε τρόπο από τρίτους, χωρίς την έγγραφη άδειά της www.webuse.gr. Εμπορικά Σήματα, λογότυπα, φωτογραφίες άλλων εταιριών, συνεργατών, διαφημιζόμενων και φορέων που εμφανίζονται στις σελίδες του golamia.gr αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς αυτοί φέρουν και τη σχετική ευθύνη. Το golamia.gr δε φέρει τυχόν ευθύνη για ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το υλικό ( π.χ φωτογραφίες ) τρίτων συνεργατών και διαφημιζομένων που δημοσιεύονται στο διαδικτυακό του τόπο . Ο επισκέπτης-χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του δίνεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει-μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του golamia.gr και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο golamia.gr από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

3) Περιορισμός ευθύνης του golamia.gr

Το www.golamia.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία που περιέχει η ιστοσελίδα είναι ορθά και πλήρη, ενώ  έχουν πραγματοποιηθεί και όλες οι δυνατές προσπάθειες για έγκυρη και πλήρως ενημερωμένη πληροφόρηση αυτής της ιστοσελίδας. Δεδομένης όμως της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το golamia.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του golamia.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.
Τα περιεχόμενα του golamia.gr παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Το golamia.gr δεν εγγυάται την καταλληλότητα των πληροφοριών που εμπεριέχονται στα κείμενα, ούτε και τα σχετικά με αυτές γραφήματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. Όλα τα κείμενα και τα γραφήματα παραθέτονται "ως έχουν", χωρίς καμιά γραπτή εγγύηση, οποιασδήποτε φύσης , ενώ μπορεί να περιέχουν και τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη.
Το golamia.gr, με την παρούσα, αποποιείται των εγγυήσεων σχετικά με τις πληροφορίες αυτές, συμπεριλαμβανομένων και όλων των σιωπηρών εγγυήσεων και των προϋποθέσεων που διέπουν την εμπορικότητα και την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό. Το golamia.gr μπορεί να προβεί σε βελτίωση ή/και σε τροποποιήσεις στα προϊόντα και στα προγράμματα που περιγράφονται στη παρούσα, οποιαδήποτε στιγμή.
Το golamia.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.
Επίσης το www.golamia.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου ο δικτυακός τόπος να είναι ασφαλής για τους χρήστες αλλά δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία σε αυτόν είναι ελεύθερα από επιβλαβείς κώδικες-ιούς ή άλλα στοιχεία με καταστροφικές δυνατότητες για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη. Είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη να εφαρμόζει αντι-μολυσματικό (anti-virus ) λογισμικό και να διασφαλίζει τις πληροφορίες και το σύστημα του.  Ο επισκέπτης-χρήστης είναι υπεύθυνος και για τον εξοπλισμό με τον οποίο συνδέεται στο Internet και για την υπηρεσία πρόσβασης σε αυτό, χωρίς βεβαίως το golamia.gr να φέρει ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητά του, όταν αυτή οφείλεται σε παράγοντες που δεν μπορεί να τους επηρεάσει, όπως βλάβες του ΟΤΕ, προβλήματα των παρόχων υπηρεσιών Internet κλπ.
Το golamia.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Σε καμιά περίπτωση το golamia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία  που θα προκύψει από τη χρήση ή την εκτέλεση του λογισμικού, των κειμένων, της παροχής ή την αποτυχία παροχής υπηρεσιών, ή πληροφοριών διαθέσιμων απ΄ αυτή την ιστοσελίδα.
To golamia.gr δεν εγγυάται την αξιοπιστία οποιασδήποτε εμφανιζόμενης πληροφορίας διαμέσου ή εξαιτίας των υπηρεσιών της. Επιπλέον δεν εγγυάται την εμπορική ή προσωπική φερεγγυότητα οποιουδήποτε παρουσιάζεται στο διαδίκτυο ή την εκπλήρωση οποιωνδήποτε συγκεκριμένων υποσχέσεων/προσφορών από τρίτους και δεν είναι υπεύθυνo για οποιεσδήποτε ζημιές μπορούν να συμβούν στον πελάτη ή σε αυτούς που συναλλάσσονται με αυτόν, συμπεριλαμβανομένου και της απώλειας δεδομένων, εξ' αιτίας καθυστερήσεων, μη παράδοσης εμπορευμάτων ή διακοπής υπηρεσιών για οποιαδήποτε αιτία, λάθος ή παράλειψη.

4) Αποκλεισμός ευθύνης για πληροφορίες / συμβουλές

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.golamia.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του golamia.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το golamia.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του golamia.gr , χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

5) "Δεσμοί" (links) προς άλλα sites

Το golamia.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το golamia.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
 Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες διαφημιστικών εταιρειών τρίτου μέρους για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν στοιχεία (δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν αλλά και σε άλλους ιστοτόπους, προκειμένου να σας προσφέρουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες του ενδιαφέροντός σας.6) Καταχώρηση Επιχειρήσεων στον επαγγελματικό κατάλογο – Διαφήμιση – Κατάλογος προσφορών
Το golamia.gr δύναται να καταχωρήσει εταιρίες στον επαγγελματικό του κατάλογο (για ένα έτος) ή να τις διαφημίσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (Banners Διαφημιστικά σποτ, προώθηση προϊόντων – προσφορών – υπηρεσιών, χορηγίες άρθρων  κτλ) , είτε με αμοιβή , είτε δωρεάν. Το golamia.gr μπορεί να αρνηθεί σε οποιονδήποτε την καταχώρηση, αν κατά την κρίση των υπευθύνων του golamia.gr δεν διασφαλίζεται με αυτήν το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης των χρηστών. Το golamia.gr δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται ( εκτός των προφανών περιπτώσεων προσβολής νομίμων δικαιωμάτων που γίνονται ευκόλως αντιληπτές από το μέσο συνετό πολίτη ) και συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων , που βαρύνει αποκλειστικά τους δημιουργούς της . Το golamia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την  επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.
Στον επαγγελματικό κατάλογο και στον κατάλογο προσφορών καταχωρούνται μόνο επιχειρήσεις με τα πλήρη στοιχεία τους (φυσική διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ) με εξαίρεση μόνο κάποιες κατηγορίες όπως κομμώσεις, μακιγιάζ κτλ που προσφέρουν υπηρεσίες κατ' οίκον.
Οι επιχειρήσεις που παρουσιάζονται με προβεβλημένη καταχώρηση δηλώνουν ότι έχουν τα δικαιώματα χρήσης για οποιοδήποτε φωτογραφία, κείμενα, video κτλ που επιθυμούν να προβάλλουν. Στο κείμενο περιγραφής της καταχώρισης, περιγράφεται μόνο την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες, δεν προωθείται προϊόντα και προσφορές.
Ειδικά στην περίπτωση της δωρεάν καταχώρησης οι υπεύθυνοι του  golamia.gr οφείλουν να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τις καταχωρημένες επιχειρήσεις με μόνο σκοπό, αν χρειαστεί, να επιβεβαιωθεί ότι ο αποστολέας της καταχώρησης είναι ιδιοκτήτης - υπάλληλος της καταχωρούμενης εταιρίας ή αν η εταιρία επιθυμεί την καταχώρησή της όταν αυτή προτάθηκε από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Επιπλέον επιχειρήσεις μπορεί να διαφημίσει το golamia.gr με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, όπως banners, χορηγίες και κατάλογος προσφορών ( Βασική προϋπόθεση χρήσης των υπηρεσιών Βanner - Διαφημιστικά σποτ και Χορηγία άρθρων, είναι η καταχώριση της επιχείρησης στον επαγγελματικό κατάλογο του www.golamia.gr ). Τα Banners ή διαφημιστικά σποτ λειτουργούν με  συγκεκριμένη σείρα, πχ με την μέθοδο FIFO first in first out, όταν γίνει ένα αίτημα από κάποιον διαφημιζόμενο για extra προβολή με banner σε κάποια θεματική ενότητα πχ στην Αρχική σελίδα του golamia.gr και σε συγκεκριμένη θέση, μόνο ο συγκεκριμένος  διαφημιζόμενος θα προβάλεται σε αυτή τη θέση  για τον ανάλογο κύκλο προβολής που έχει συμφωνηθεί.
H σειρά με την οποία καταχωρούνται οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, το μέγεθος του ιστοχώρου που καταλαμβάνουν , η συχνότητα προβολής τους και γενικώς κάθε τι που έχει να κάνει με τον τρόπο της διαφημιστικής προβολής αυτών και των προσφορών τους εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στην ανέλεγκτη επιλογή  και διακριτική ευχέρεια του golamia.gr (κυρίως στον επαγγελματικό κατάλογο προκρίνεται η αλφαβητική σειρά) . Ενω στον κατάλογο προσφορών η ταξινόμηση  των προσφορών γίνεται σε κάθε κατηγορία με βάση την τελευταία ανάρτηση προσφοράς.  Αυτονόητο δε τυγχάνει ότι το golamia.gr καμία ευθύνη δε φέρει εκ της αιτίας αυτής, παρά μόνο αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά και εγγράφως με τον διαφημιζόμενο.

7) Εγγραφή μέλους

Η εγγραφή στις υπηρεσίες του golamia.gr επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν την απαιτούμενη  δικαιοπρακτική ικανότητα, όπως ορίζεται από την ελληνική έννομη τάξη. Κατά την εγγραφή ο χρήστης υποχρεούται να δηλώνει τα ακριβή του στοιχεία.
Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του golamia.gr  που παρέχονται κατόπιν εγγραφής συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το golamia.gr  στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

8) Λογαριασμός μέλους

Το golamia.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το golamia.gr, θα έχει στη διάθεσή του έναν προσωπικό κωδικό (password) πρόσβασης και ένα όνομα χρήσης (username) που ο ίδιος έχει ορίσει. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το golamia.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Το golamia.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

8.1) Προστασία ανηλίκων

Τα μέλη του golamia.gr θα πρέπει να έχουν την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα για την εκάστοτε πράξη όπως είναι ενδεικτικά η πρόταση αγοράς, πώλησης, αποδοχή δώρων κλπ. Ειδικά ως προς ορισμένες κατηγορίες αγγελιών, απαγορεύεται ρητώς η επίσκεψη από ανήλικους.  Πρέπει να τονιστεί πως η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση ή θέση σε κυκλοφορία πορνογραφικών εικόνων ανηλίκων συνιστά ποινικό αδίκημα και διώκεται σύμφωνα με το νόμο. Εάν διαπιστωθεί η πρόσθεση ή η καθ” οιονδήποτε τρόπο χρήση τέτοιου είδους παράνομου περιεχομένου στο golamia.gr από χρήστη, ο λογαριασμός του χρήστη αυτού, με την επιφύλαξη κάθε αξιώσεως του golamia.gr θα διαγραφεί χωρίς καμία προειδοποίηση.

9) Newsletters

Στα εγγεγραμμένα μέλη μπορεί να αποστέλλονται από το www.golamia.gr ενημερωτικά newsletters στο e-mail που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους, ο αριθμός των οποίων δεν ξεπερνά τα τέσσερα (1) τον μήνα. Σκοπό έχουν να ενημερώσουν τα μέλη για νέες υπηρεσίες, λειτουργίες, διαγωνισμούς, συνεργασίες, ψηφοφορίες και άλλα θέματα που αφορούν στο golamia.gr και στην κοινότητα των μελλονύμφων. Τα μέλη έχουν την επιλογή να διαγραφούν από τη λίστα παραληπτών από το πρώτο κιόλας newsletter που θα λάβουν. Η επιλογή της διαγραφής από τη λίστα παραληπτών είναι διαθέσιμη σε κάθε newsletter που αποστέλλεται, ώστε κάθε μέλος να τη χρησιμοποιήσει όποτε επιθυμεί να πάψει να λαμβάνει ενημερώσεις. Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του golamia.gr λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του golamia.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το golamia.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

9.1) Socials networks

To golamia.gr διατηρεί το δικαίωμα να προβάλει της εταιρείες και τα πρϊόντα των εταιρειών  με  οποιοδήποτε άλλο τρόπο, όπως προώθηση συγκεκριμένων υπηρεσιών, προσφορών και προϊόντων στο facebook, twitter, youtube, pinterest και google plus (+).

10) Κανόνες χρήσης- Δεοντολογία μελών

Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του golamia.gr για: 1. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα. 2. Πρόκληση βλάβης σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο. 3. Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο. 4. Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του golamia.gr 5. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. 6. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών). 7. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου. 8. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση ή/και προώθηση ή/και διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. 9. Παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του golamia.gr ή παρακοή των προϋποθέσεων, διαδικασιών και κανόνων χρήσης των δικτύων αυτών. 10. Παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του golamia.gr . 11. Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών/μελών (όπως η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών/μελών) .
Τα εγγεγραμμένα μέλη αποδέχονται ότι το golamia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να απαγορέψει τη δημοσίευση-ανάρτηση οποιουδήποτε περιεχομένου αντίκειται τους παρόντες όρους και τα χρηστά ήθη . Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να διαγράψει ανάλογο περιεχόμενο, ακόμη και τον λογαριασμό του χρήστη που το ανάρτησε, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Αποδέχονται επίσης ότι το golamia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, τα όρια αποθηκευτικού χώρου περιεχομένου που παρέχει μέσω των υπηρεσιών του στους χρήστες. Γενικά, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το golamia.gr δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου, αλλά ότι το golamia.gr και οι Διαχειριστές του διατηρούν το δικαίωμα, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί και υποχρέωσή τους, της άρνησης ανάρτησης - δημοσίευσης ή μετακίνησης ή διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου διατίθεται μέσω των υπηρεσιών του. Επίσης, διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει τους παρόντες όρους χρήσης. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί και να είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να ενέχει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής του να βασιστεί στην ορθότητα, την πληρότητα οποιουδήποτε περιεχομένου. Υπό αυτή την έννοια, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν μπορεί να βασίζεται στο περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες στο golamia.gr.
Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το golamia.gr, για οποιοδήποτε λάθος ή παράληψη ή κακή διατύπωση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που αναρτά χρήστης ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, μεταφέρεται από τα εγγεγραμμένα μέλη - χρήστες. Σε περίπτωση που το golamia.gr λάβει ειδοποίηση ή διαπιστώσει μέσω των Διαχειριστών του, ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί ηθική βλάβη ή άλλη ζημία σε τρίτο πρόσωπο, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος, με ή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται τη διεθνή φύση του Διαδικτύου (internet) και δεσμεύεται να σέβεται και να τηρεί πιστά τους τοπικούς κανόνες δεοντολογίας κάθε κράτους. Συγκεκριμένα, ο χρήστης/μέλος δεσμεύεται να ακολουθεί πιστά τη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς τρίτα κράτη.

11) Ειδικότεροι Κανόνες Χρήσης Photo Gallery

Οι χρήστες που κάνουν Upload φωτογραφίες στην υπηρεσία Photo Gallery που  προσφέρει το golamia.gr αποδέχονται ότι είναι πλήρως υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους και ουδεμία ευθύνη φέρει το golamia.gr, η εταιρεία www.WEBUSE.gr , τα πρόσωπα που την διοικούν και οι Διαχειριστές του. Δεν επιτρέπεται στους χρήστες να αναρτούν, δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση περιεχομένου που είναι παράνομο, υβριστικό, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, ρατσιστικό, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων και προκαλεί οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα. Δεν πρέπει να αναρτούν, δημοσιεύουν, «ανεβάζουν» ή κάνουν χρήση άλλης μεθόδου για την εμφάνιση περιεχομένου κάθε μορφής (κείμενο, φωτογραφία, video κλπ) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα. Είναι υποχρεωμένοι να έχουν πάρει προηγούμενα την άδεια από πρόσωπα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες που κάνουν Upload στο Photo Gallery. Το gamosinfo.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις φωτογραφίες που κάνουν Upload οι χρήστες, ούτε ως προς το αν έχει δοθεί σχετική άδεια από τα πρόσωπα που εμφανίζονται, από τον φωτογράφο, από τον «ιδιοκτήτη» της φωτογραφίας, αλλά ούτε και ως προς τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι φωτογραφίες που θα ανέβουν απο τον χρήστη πρέπει να είναι μόνο της μορφής JPG και η κάθε μία να μην ξεπερνά το μέγεθος των 500KB και ανάλυση 600*600, ενώ το σύνολο των φωτογραφιών που θα μπορεί να ανεβάζει ο κάθε χρήστης στην καταχώριση του είναι 20 φωτογραφίες μεγεθυνόμενες.

12) Ειδικότεροι Κανόνες Χρήσης RSS Feed

Απαγορεύεται η χρήση του Rss Feed σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό δικτυακό τόπο προς το golamia.gr καθώς και η οποιαδήποτε μορφή επέμβασης τεχνικά σε αυτό, που να αφαιρεί τα Links και την πηγή της ροής των νέων (Rss Feed).

13) Αποζημίωση από Βλάβη λόγω περιεχομένου που αναρτήθηκε από χρήστη

Το www.golamia.gr και η ιδιοκτήτρια εταιρία www.WEBUSE.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που αναρτάται από χρήστες, όπως ρητά αναφέρεται στους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους κάθε χρήστης έχει αποδεχτεί κατά την εγγραφή του και πριν προχωρήσει στην χρήση των υπηρεσιών που του προσφέρονται. Παρόλα αυτά, αν προκύψει οποιαδήποτε νομική διαμάχη μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρείας και τρίτου φορέα, λόγω περιεχομένου που αναρτήθηκε από χρήστη, τότε ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται την αποκλειστική του ευθύνη για το εν λόγω περιεχόμενο που ανήρτησε και αποδέχεται να αποζημιώσει την άνω εταιρία.

14) Διαγραφή ή άρνηση εγγραφής χρηστών

Το www.golamia.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει με ή χωρίς προειδοποίηση οποιοδήποτε χρήστη παραβιάσει τους παρόντες όρους. Η αποβολή μπορεί να αφορά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να είναι μόνιμη. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αρνηθεί την εγγραφή χρήστη, που αποδεδειγμένα έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να δράσει κακόβουλα στο golamia.gr. Μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού χρήστη, κάνενα προσωπικό στοιχείο που γνωστοποίησε κατά την εγγραφή του δεν παραμένει στη βάση δεδομένων. Ο λογαριασμός θα διαγράφεται από το σύστημα, εφόσον ο χρήστης δεν τον έχει χρησιμοποιήσει για 1 έτος.

15) Έναρξη, Αλλαγή, Διακοπή Περιεχομένου και Υπηρεσιών

Το www.golamia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, τροποποιεί, προσθέτει, διακόπτει, διαγράφει προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες. Μπορεί επιπλέον να μετονομάζει κατηγορίες και στήλες της θεματολογίας του και να μεταφέρει περιεχόμενο, όπως αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες της καλύτερης λειτουργίας του χωρίς άλλη προειδοποίηση.

16) Ψηφοφορίες

Το www.golamia.gr παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα ψηφοφορίας σχετικά με διάφορα επίκαιρα ή άλλα θέματα, μέσω σχετικού ερωτηματολογίου. Οι απαντήσεις καταγράφονται και αναλύονται από το www.golamia.gr , ώστε η ψηφοφορία να οδηγεί σε συμπεράσματα για την αίσθηση που έχει το κοινό για κάποια θέματα. Τα συμπεράσματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.golamia.gr , το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει κάθε φορά τους όρους της ψηφοφορίας, αλλά και να προχωρήσει στη διακοπή της, εφόσον αυτό απαιτηθεί για οποιονδήποτε λόγο.

17) Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του golamia.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του golamia.gr και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

18) Αποδοχή COOKIES

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Μάθετε περισσότερα εδώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με τους όρους του παρόντος ο πελάτης μπορεί να απευθύνεται και στο νομικό σύμβουλο της Webuse.gr κ. Ιωάννη Μανανά , δικηγόρο του Πρωτοδικείου Λαμίας , Τηλ: 2231067566 ή στο site www.mananaslaw.gr .