Συμβουλές Μαγειρικής

Θέλετε να παγώσετε ένα μπουκάλι κρασί, μπύρα ή την σαμπάνια για το ρεβεγιόν; Κι όμως, υπάρχει ένα κόλπο για να το κάνετε εύκολα και γρήγορα.Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία σαμπανιέρα, πάγο, νερό και αλάτι (!). Καλά διαβάσατε. Αφού γεμίσετε με πάγο την σαμπανιέρα, βάζετε αλάτι, προσθέτετε νερό, και αφήνετε τα μπουκάλια στην σαμπανιέρα για λίγα λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Πηγή: ProNews

Φαγητό, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia 160403

Latest Post Φαγητό